Information

Jakob Bak Mølbæk – Ny ironman

Kæmpe stort tillykke til vores nye Ironman Jakob Bak Mølbæk som har gennemført Thor Beach Triathlon

Under løbet blev deltagerne ramt af at slusen fra fjorden blev åbnet på deres første runde på svømmedelen, så det væltede ud med ferskvand og en masse strøm. Det betød en helt vanvittig hård start på en lang dag. Jakob endte med at ligge i vandet og kæmpe i 30 minutter mere end under normale omstændigheder.
Cyklingen var selvfølgelig præget at vind, men her er Jakob stærk og han kørte sig 12 pladser frem til en samlet 14. plads i T2.
Løbet kan sammenlignes lidt med Thy Trail. Så her skal der altså kæmpes med alt, hvad der er tilbage og selvfølgelig måtte Jakob ned og gå nogle gange på de 42 km., men i mål som nr. 23 i sin første Ironman imod et temmelig erfarent felt er mere end godkendt.
Jakob gennemførte sin første Ironmann i tiden 13.03.43. Endnu en gang kæmpe tillykkeSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *